Snurregenseren – jubileumsklipp 3#

Snurregenseren

Eit av dei prosjekta eg hugsar best frå 2007 var snurregenseren til Iver – Geek spiral pullover av Tuva Durham. Spennande konstruksjon for nokon som er glad i matte, men her måtte det mykje triksing til for å kome i mål. Strikkefastheita på det fløyelsgarnet som var i orginalen og mitt ullgarn var håplaust å få til, så eg måtte tilpasse det etter kvart som eg strikka.

Genseren vart fin, og mykje brukt. Du finn blogginnlegga om den her, her, her og her.

geek spiral pullover

Dei fyrste åra var blogginga på både engelsk og norsk. Det var ganske mange internasjonale bloggarar somlas bloggen den gongen. Eg deltok mellom anna fleire gongar på swapar (bytter) der ein bytta garn m.m. Mellom anna fekk ungane sende pakkar til ungar i andre land – veldig kjekt og spennande. Etter at vi flytta, ungane vart større og livet litt anleis har vi ikkje prioritert det. Kanskje på tide att?

Også eit bonusinnlegg om då vi fekk levert Bjørlo-egg til Oslo – innimellom alle skia.

Tags:
2 Kommentarar
 • Monstermønster

  7. oktober 2015 at 8:45 Svar

  Snurregenseren! Min favoritt! En vakker dager skulle jeg strikke den, en vakker dag….

 • Ann C.

  11. oktober 2015 at 13:06 Svar

  For en kul genser! Konstruksjonen er meget interessant, og resultatet ble fantastisk.
  Gratulerer med 10-årsjubileum! Jeg gleder meg til å følge bloggen din videre.

Skriv ein kommentar