Bøvertun-konfirmant

Ei av dei finaste konfirmasjonsgåvene Ingebjørg fekk var ei Bøvertun-jakke med rundfelling frå Kofteboken.

Jakka er strikka i Tynn Alpakka frå Du store alpakka og i ein av favorittfargane til Ingebjørg. Tenk å ha ei tante med lyst og tid til å strikke eit slikt praktplagg. Jakka finnst også ein versjon med ruter, men tanta og mammaen var heilt enige om at den var finast utan.

Det har gått ei stund sidan konfirmasjonen, og denne jakka er mykje brukt både på skulen og heime, men kvaliteten på garnet gjer at den held seg fint. Reknar med at den vert ein kjær ven i mange år. 

Og med årets sommarveir er det godt å ha minst eitt lag ull på kroppen. I går då vi skulle ut på ein liten kvelstur for å teste Ingebjørg sitt nye kamera måtte vi ha på hue alle mann. No treng eg snart varme og ikkje kroppen skal stivne fullstendig.

 

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar