Snart ferdig og heilt ferdig

Det vart litt tid til strikking i påska, men ikkje heilt nok, for eg har framleis nokre omgangar att på Follow your arrow 2-sjalet mitt. Det er berre nokre få omgangar att, men det er veldig lange omgangar heilt ytst på sjalet. Målet er å ha ferdig sjal før helga…håpar eg.
 

Det som vart ferdig i påska var justering av arvebunaden til Ingebjørg. Ho er så heldig at ho får overta Bestemor sin nordfjordbunad, men den måtte ordnast litt på slik at den passa. Audmjukt spretta eg stakken frå livet og flytta den opp nokre cm. Det er fantastisk flott å sjå på detaljane  i bunaden, saumane, broderia og banda. Ingebjørg er strålande nøgd med å få overta praktplagget frå 50-talet og søljer frå både oldemor og tippoldemor. 

Også har vi påskekylllingar. Iver har laga den i nålefilta ull og hønene dei to andre (ved litt hjelp av rugemaskina.

 

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar