Dette er MIN ladar

Ei av dei store kvardagsutfordingane (i alle fall i min heim) er at nokon et ladarar fortare enn eg får snudd meg rundt. Det hjelper ikkje med klistrelappar og anna merking, men denne løysinga har eg tru på. 

Tidlegare har eg strikka rundt kabelen på øyretelefonane mine sånn at dei ikkje skal snurre seg fast i kvarandre. Det har fungert godt. Grunnen til at eg berre har gjort det ein gong er at sjølve strikkinga tok uendeleg med tid, og garnet snurra seg inn i ledningane heile tida, så det såg eg litt mørkt på.

Heldigvis hadde eg eit lyst augeblikk og kom på at det går an å hekle. Her har eg hekla kring ladeledninga, men det går sikkert like fint på øyreproppene.

Vil du prøve sjølv? Eg tok ein rest sokkegarn (Madeleintosh, trur eg) og heklekrok nr 2,5. Hekla fastmasker og henta tråd rundt ledningen. Det såg litt rart ut i starten, men det stramme eg fint opp då eg festa tråden til slutt. EG har også laga ein med Finull. Det vart like bra.

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar