Skikkeleg nerdejulegåve

Eg er så heldig å vere gift med ein mann som forstår at noko kan vere kjekt for meg sjølv om han ikkje forstår heilt kva det er og kvifor eg ønskjer meg det – i alle fall når det er strikking involvert.

Til jul fekk eg altså medlemskap i Ysolda sin sjalklubb. Det er ei julegåve som kjem til å vare minst eit år. Annakvar månad kjem det eksklusivt sjalmønster og tilhøyrande garn. No er det berre eit par veker til fyrste mønster og garnpakke kjem. Eg veit det er strikkenerdete, men dette gler eg meg villt til. 

Ysolda har plukka garn frå sine favorittprodusentar og designa sjal (og sjalliknande saker) ekslusivt for medlemmane. Eg har alltid lært mykje når eg har strikka mønster frå Ysolda, of har 3-4 av sjala blant favorittane, Det er når eg tenkjer meg om stortsett Ysolda-sjal eg har strikka når eg ikkje strikkar rillesjal. Satsar på at 2015 vert eit sjal år. Reknar ikje med at eg får strikka alle like fort som dei kjem, men skal gjere mitt beste.

I ventetida boltrar eg meg med ein annan nerdeting frå Ysolda. "Follow your Arrow 2"-mysteriesjalstrikk i 5 delar. Det kjem to alternativ kvar veke, og kan ende opp med 32 ulike variantar. Sjekk ut på Ravery. I spoiler-tråden finn du mange fine sjal…og nokon som ikkje er like fine… Eg var med på "Follow your arrow" i fjor òg, og det tjukke, oransje sjalet har vore mykje brukt. I år vert det grønt sjal på meg, og det er kjekt å følgje med på alle dei andre sjala som vert strikka over heile verda

 

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar