Vi ventar på skiføre

I fjor ver det ikkjemykje skiføre å snakke om og førebels ser det dårleg ut denne vinteren år. Dei siste dagane har gradestokken krope ned rundt null. Her langselva betyr det at elvedisen legg seg som eit rimlag på alt. Markane vert lyse og lette,ogdet hjelper på når sola har gøymt seg bak fjella for vinteren.

Og skiturvottane min er klare. Eg hadde både lyst å strikke Monstermønster sine Nøkken-vottar og mønsterstrikk i Lettlopi, så då vart det begge deler. Orginalmønsteret er i tynn ull, men med mange storleikar, så eg plukka den storleiken med så mange masker per omgang som eg trudde passa. Og det stemte. Str 2-4 år strikka med Lettlopi vart akkurat passe til ei medium damehand. Mansjettane vart litt lange sidan eg gløymte å strikke færre omg i starten, men det gjer ikkje noko for meg som ikkje vil fryse.

Nøkken er eitt av mønstra i samlinga Votter fra eventyrskogen. Du kan lese meir om Nøkken her.

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar