Å falle for ei revebjelle

 

I lag med store delar av stikkeverda ventar eg på boka Yokes av Kate Davies. Den er på veg frå trykkeriet og vert sendt ut til oss som har bestilt på førehand på måndag. I ventetida presenterer Kate Davies design etter design på bloggen sin – og i dag kom det ein favoritt for meg. Foxglove, eller revebjelle, og den har revebjeller på bærestykket.

Revebjelle er Sogn og Fjordane sin fylkesblomst, og ein av dei vinaste eg veit, Då eg voks opp var den litt magisk sidan den er giftig OG medisin. Kjekt å oppdage at revebjellene er like fine på andre sida av havet. Les meir om revebjelle her.  

Biletet er lånt frå Kate Davies, og klikkar du på det kjem du rett til bloggen hennar. I den nye boka skriv ho om historia til det runde bærestykket. Kvar kom designet fro og kvifor har det blitt så populært. I tillegg får du sjølvsagt ei rekke nye møntster strikka med rundfelling. Det er mange fine, så eg gler til boka dukkar opp i postkassa. 

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar