Nytt bloggeliv

 

MagFly-bloggen har levd eit fint bloggeliv sidan eg starta å blogge i 2005, men dei siste åra har de blittlitt neglisjert til fordel for Instagram og andre medier. Eg har delt ting via internettet sidan tidleg på 90-talet, så det kjem eg til å helde fram med. 

I vår oppdaga eg woolspire og med den inspirasjonen vart bloggelysta vekt att, For det er akkurat det det handlar om. Inspirasjon – å bli inspirert og inspirere andre. Etter ein del spekulering om eg verkeleg vil blogge meir om strikking har eg bestemt meg. Det vil eg, og eg vil blike litt meir tid enn eg her brukt dei siste åra. Då var vegen kort over til ein woolspire-blogg: magfly.woolspire.no Men den gamle er heldigvis med i arkivet (korleis eg finn fram der må eg finne ut av…)

Eg har nokre sider i den gamle bloggen som er mykje besøkt. Tonje Glimmerdal-lua skal t.d.få ein fin plass i sidemenyen, men eg kjem til å bruke litt tid på å finne ut av korleis den nye bloggen fungere. Vær tålmodige, så blir det bra etter kvart.

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar