Ha ein skummelt fin dag

Litt halloween-moro må vi ha her på bloggen. Desse glasa ser veldig magiske ut og passar andre dagar enn 31. oktober òg. Trikset er å klippe over ein glødepinne (av den typen du knekk, også lyser den av seg sjølv ei stund) og riste innhaldet over i eit glas. Det sprutar litt, så vær ute eller pass på. I går regna det, så vi fann ut at effekten vert dårlegare dersom glødeveska blandar seg med vatn.

Eg fann bruksanvisninga her.

I går hadde vi skummelfest på Holmen. Det hadde regna mykje på førehand, men det gav seg heldigvis i akkurat tide. Som vanleg mykje folk, skummel mat, bål og spøkelser. Dette har blitt ein fin tradisjon, som ungane gler seg til gjennom heile året. Glimt frå tidlegare år her og her.

Mannen med ljåen var også med, men tok heldigvis ikkje nokon med seg. Dei fleste hadde kledd seg ur, så holmen var full av hekser, spøkelser, vampyrar og andre skumle skapningar. Ikkje så mange riddarar og StarWars-menn i år.

Tilslutt viser eg bilete av denne vesle heksa frå 2004. Ho brukte same kostyme i år, og har meldt frå til mammaen om at no er det for lite. Eg trur eg skal ta hintet. Heldigvis 1 år til neste gong…eller tenkte ho på nyttårsafta?

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar