Sjølv Harry Potter brukar støvlar

Det handlar i stor grad om Harry Potter for Iver om dagen. Dersom han ikkje leikar, les bøkene eller ser film tenkjer han på trollmannsverda. Det er mykje å lure på når ein ikkje har kome lenger enn til bok tre. Mykje meir enn det mamma og pappa kan svare på sjølv om dei har lese alle bøkene. Heldigvis har vi Harry Potter-wiki. Han kan t.d lure på: «Viss professor McSnurp får barn mens hun er ein animagus? Blir det kattungar då?»

Nei, sei det…

Det er heldigvis fleire som deler Harry-interessa, så i dag har eg sydd kapper til nabogutane òg. Dei måtte prøvast både ute og inne. Eg synest det er litt morosamt at det fyrste dei to som overnatta hos oss gjorde i dag tidleg var å be om hjelp til å knyte slipset.

Kappene er klipt i svart fleece og sydd saman etter mal frå ein hettegenser. Griffing-merka er faktisk bestilt heilt frå Harry Potter-verda i Orlando, og Iver måtte ofre vekeløna nokre veker for å få det. Han har også fått seg Griffing-veske og ein slags Hedvig. Stor stas!

Hedvig er ikkje heilt vellukka i mine auge, men gutane eg godt nøgde og ho har allereie levert mykje post.

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar