Whiplash – Garnsmykke/ Yarn necklace

Whiplash-konkurransen på Whip up er inne i si fjerde veke. Denne gongen er temaet: Garn! Eg har eit nøste liggande som eg aldri får brukt; Rett og slett fordi det er for fint. Det er kjøpt i Sverige hos ei dame som hadde spunne det sjølv. Eg har sjølvsagt berre dette eine nøstet og passar på det som ein skatt. Det vert berre brukt til dekor innimellom. …også tek eg det fram og kikar på det…fargen, teksturen – fantastisk flott garn!

Mitt Whiplash-bidrag denne helga vart rett og slett eit garnsmykke. Eg fann nokre perler som passa, kappa i rett lengde og sette på ein lås. Det enkle er ofte det beste!

Theme of the weekend on Whiplash is: Yarn! This yarn treasure is from Sweden and to precious to be used… It is handspun by a woman in Sweden and the only skein she made. I only look at it and use it for decorations.

This weekend I used some of this yarn to make a necklace. Some glas beads and a lock made it.

Why not do it simple?

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar