Nye smykker/ New jewlery

No er det lenge sidan eg har laga meg smykker, så det var på tide. Inspirert av min nye kvite og svarte singlet lagde eg eit langt lintråd-smykke med stort tungt prisme på. Prismet bryt lyset i sola og kan lage litt diskokjensle. Elles er der ei blanding av heimelaga ullperler, svarte glasperler og sølvfarga blomar. Låsen er laga av to magnetperler.

Til ære for den våren som kom så brått vart det nok eit grønt halsgropsmykke. Det store grøne har eg fått i hemmeleg ven-pakke i vinter. Dei raude perlene er swarowski-perler.

It’s time for new spring jewlery. The first is inspired by my new black spoted white top. I am pleased with the way the felted beads turned out. The green one says «spring – spring – spring!». This is still my favourite colour.

Ingen kommentarar

Skriv ein kommentar